Tvořivé středy: květen

Akce / 30.04.2024

Více informací se dozvíte po rozkliknutí aktuality.

Výstava: Můj hrdina / Události

Výstava výtvarných prací dětí MŠ Boršov, MŠ Jiráskova, MŠ Piaristická soutěže Mladý čtenář 2024 – Můj hrdina. Výstavu si můžete prohlédnout na dětském oddělení v půjčovní době.

Přednáška: Emoční inteligence dětí / Události

Vztek, pláč, smutek, zlost, ale i radost – silné emoce, které provázejí náš život a často dávají pořádně zabrat rodičům, když se je učí prožívat jejich děti. Jak jim pomoci, aby je prožívaly zdravě? Jakou roli vůbec hrají pocity v našich životech a proč je rozvoj emoční inteligence zásadní nejen pro spokojený život a mezilidské vztahy, ale i psychickou odolnost a rozvoj dětského mozku? Interaktivní přednáška nabídne nejen obecné informace, ale i praktické tipy, zkušenosti a strategie. Přednášet bude Mgr. Soňa Nádvorníková - průvodkyně dětí i dospělých světem (nejen) montessori vzdělávání, lektorka kurzů pro děti i dospělé, pedagog a máma tří trenérů osobnostního rozvoje. Akce se koná v pondělí 13. května od 17:00 hod. v Inspiriu (učebně knihovny).

Přednáška: Psychohygiena v osobním a profesním životě / Události

Přednáška Mgr. Zdeňky Kozákové, DiS., Ph.D. Dozvíte se co je to psychohygiena a jak zvládat stres v profesním i v osobním životě. Seznámíte se s jednoduchými principy a postupy vedoucími k posílení psychického zdraví a pohody. Vyzkoušíte si relaxačních techniky a metody směřující k udržování a zajištění psychohygieny. Akce se koná od 17:00 hod. v učebně knihovny. Vstup zdarma.

Dubnová soutěž o knihu / Události

Odpověď na otázku můžete poslat e-mailem na adresu knihovnaMT@seznam.cz, nebo odpovědět na Facebooku pod soutěžní příspěvek, nebo nám odpověď sdělit přímo v knihovně.

Strana 11 z 187, celkem 931 záznamů.