Den otevřených dveří v bývalé studovně / Události

Zrušili jsme málo využívanou studovnu a přeměnili ji na víceúčelový prostor převážně pro děti. Přijďte se podívat ve čtvrtek 5. října v čase 9:00 až 16:30 hodin. A pozor! Kromě toho, co je nového, můžete spatřit i něco opravdu starého. U bývalé studovny se totiž nachází i sklep, do něhož mohou odvážní zájemci nejen nahlédnout, ale i vstoupit.

Lampionový průvod / Události

Vítáme malé účastníky průvodu v kostýmech! Na programu spolupracují: Kulturní služby města M. Třebová, ochotnický soubor J. K. Tyla a členové Klubu českých turistů. Ukončení v knihovně. Součástí akce je večerní půjčování pro děti i dospělé od 18:30 do 20:00 hod. Sraz v 18:00 hod. před muzeem, potom pohádka v muzeu.

Divadelní představení z cyklu LiStOVáNí: Historky z Tinderu / Události

Příběhy o lásce, sexu a dalších katastrofách. Z nejhorších rande jsou ty nejlepší historky, protože neštěstí nechodí po horách, ale po single holkách! Dozvíte se například, co se stane, když se zabouchnete na divokém večírku, co dělat, když při šnorchlování v moři omylem narazíte na svého ex nebo jak nejlépe rozchodit rozchod. Těšit se můžete na Lukáše Hejlíka a Pavlu Dostálovou. Představení se koná od 18:00 hod. v Pivnici U zámku na Zámeckém náměstí v Moravské Třebové. Vstupenky koupíte na místě za 100 Kč.

Půjčovní doba od září

Akce / 30.08.2023

Více informací se dozvíte po rozkliknutí aktuality.

Obalování knih

Akce / 30.08.2023

Obalíme vaše knihy, učebnice nebo sešity, jeden obal za desetikorunu.

Strana 17 z 176, celkem 879 záznamů.